1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Koninginnesoep

Koninginnesoep

  • Nederlands, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-04-1999

Ingrediënten 4 personen


1 liter kippenbouillon,
30 gram haarvermicelli,
3 eetlepels aan reepjes gesneden kippenvlees,
1 eetlepel gehakte peterselie, bieslook of kervel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook. Breek de vermicelli boven de bouillon fijn en laat het gaar worden. Op de verpakking van de vermicelli staat de kooktijd aangegeven. Snijd de kip (hier kunt u eerst de bouillon van trekken) in smalle en kleine reepjes. Laat de soep door en door warm worden. Breng het geheel op smaak met wat peper. Bestrooi de soep op het laatste moment met de bieslook of kervel. En maak het geheel af met de peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van postman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van postman
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top