Stokbroodje met runderrookvlees en dragonmayonaise

  • Internationaal, Ontbijt
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-02-2009
  • Stokbroodje met runderrookvlees en dragonmayonaise

    Stokbroodje met runderrookvlees en dragonmayonaise

    Stokbroodje met runderrookvlees en dragonmayonaise

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 krokante mini stokbroodjes
2 el. geplukte dragonblaadjes
2 el. mayonaise
2 el. yoghurt
peper en zout
40 gr. rucola
12 plakjes runderrookvlees
2 el. krokant uitgebakken spekjes.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de stokbroodjes af in 8-10 min. in een oven van 210*C.
Laat ze afkoelen en snijd ze horizontaal door.
Vermeng de dragon met de mayonaise en de yoghurt en maal dit fijn in een keukenmachine.
Breng dit op smaak met peper en zout.
Besmeer de onderste helften van de broodjes met wat dragonmayonaise (als boter)Beleg het rucola en leg daarop het rookvlees.
Verdeel de rest van de dragonmayonaise over de broodjes en bestrooi die met de uitgebakken spekjes.
Zet de bovenste helften in tegengestelde richting op de belegde helften.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten