thaise rosbief salade

  • Aziatisch, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-02-2009

frisse salade bij een thaise maaltijd

Deel dit recept

Ingrediënten
100gram rosbief
185gram veldsla en rucolasla of andere fijne sla soort
100gram tauge
100gram kleine tomaatjes gehalveerd
evt.verse muntblaadjes

voor de dressing
1 stengel citroengras gehakt of 1 theelepel limoenschil geraspt
1 theelepel gedroogde korianderblad
1 eetlepel bruine suiker
2 eetlepels limoensap
3 eetlepels lichte sojasaus
2 eetlepels zoete chilisaus
2 theelepels thaise vissaus(nam pla)
evt verse koriander blaadjes
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

dressingsaus
meng in eenkommetje citroengras of limoenschil,koriander,suiker,het limoensap en de soja,vis en cilisaus en laat het even intrekken.
was de sla en tauge en halveer de tomaatjes.

Bereidingswijze

meng de sla met tomaatjes en tauge.
snij de plakjes rosbief in vieren en verdeel deze over de sla en schep de dressing er over direct serveren.

Bron

thais kookboek R&B en aan gepast aan eigen smaak

Serveertip

lekker als onderdeel van rijsttafel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten