1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Rosbief
  5. thaise rosbief salade

thaise rosbief salade

  • Aziatisch, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-02-2009

Ingrediënten


100gram rosbief
185gram veldsla en rucolasla of andere fijne sla soort
100gram tauge
100gram kleine tomaatjes gehalveerd
evt.verse muntblaadjes

voor de dressing
1 stengel citroengras gehakt of 1 theelepel limoenschil geraspt
1 theelepel gedroogde korianderblad
1 eetlepel bruine suiker
2 eetlepels limoensap
3 eetlepels lichte sojasaus
2 eetlepels zoete chilisaus
2 theelepels thaise vissaus(nam pla)
evt verse koriander blaadjes



Frisse salade bij een thaise maaltijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Dressingsaus
meng in eenkommetje citroengras of limoenschil,koriander,suiker,het limoensap en de soja,vis en cilisaus en laat het even intrekken.
was de sla en tauge en halveer de tomaatjes.

Bereidingswijze

Meng de sla met tomaatjes en tauge.
snij de plakjes rosbief in vieren en verdeel deze over de sla en schep de dressing er over direct serveren.

Serveertip

Lekker als onderdeel van rijsttafel

Bron

Thais kookboek R&B en aan gepast aan eigen smaak



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van verbi002


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van verbi002
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top