1. Home
  2. Recepten
  3. cocktailsaus

cocktailsaus

Door: ellentje

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-04-1999

Ingrediënten


2 dl. mayonaisesaus.
1/2 dl Licht opgeslagen room.
3 eetl. tomatenketchup.
1 eetl. brandy of cognac.
1 eetl. sherry.
snufje paprikapoeder.
worchestershiresaus naar smaak.
1 theel. citroensap.



Voor 2,5 dl.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De mayonaise, tomatenketchup, brandy, sherry, en paprikapoeder in een kom door elkaar roeren met een garde.
Meng hier naar smaak worchestershiresaus en citroensap door.
Spatel voorzichtig de opgeslagen slagroom er doorheen.

Serveertip

U kunt de smaak van de saus aanpassen aan de samenstelling van de cocktail met e.v.t. gembernat, port en peper.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top