1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kabeljauw
  6. Kabeljauw met boursin

Kabeljauw met boursin

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-02-2009

Ingrediënten 3 personen


400 gr.(diepvries) kabeljauw; 2 pakjes Boursin met knoflook à 150 gr. (zout), peper; 1 stokbrood.
Kan ook met pangasia of tilapia.



Kabeljauw met boursin
Kabeljauw met boursin

Snel en makkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles klaar zetten.

Bereidingswijze

Verse vis met koud water afspoelen, droogdeppen. Diepvriesvis even laten ontdooien. In stukjes snijden. In pan de Boursin al roerend op heel zacht vuur laten smelten (evt. beetje melk toevoegen). Vis toevoegen en in ca. 5 min. gaar laten worden. Evt. op smaak brengen met (zout) peper.
Intussen stokbrood warm maken en snijden.

Bron

Hele oude TIP



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marie-france


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marie-france
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top