1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Rosbief
  6. Carpaccio van Rosbief

Carpaccio van Rosbief

Door: antpe

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-02-2009

Ingrediënten 4 personen


400 gr. gebraden rosbief (vleeswaren)
75 gr. gorgonzola (kaas)
1 bosje waterkers
1/4 gele paprika
1/4 rode paprika
1 el. azijn
3 el. olie
2 el witte wijn
peper en zout


Carpaccio van Rosbief
Carpaccio van Rosbief

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

In een kom de helft van de gorgonzola met een vork fijn prakken. olie, azijn en wijn toevoegen en flink oproeren. Op smaak brengen met peper en zout.
Paprika`s wassen en in zeer kleine blokjes snijden. Waterkers wassen.

Bereidingswijze

De dressing over de borden verdelen.
Daarop mooi de plakken rosbief presenteren en de waterkers over vier borden verdelen.
Dan bestrooien met blokjes paprika. De rest van de kaas in kleine stukjes over de rosbief verdelen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top