Compote van rodekool, kruidnagel en honing
- 10-20 min.
- Geplaatst op 08-02-2009
Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels olie25 g boter
4 rode uien, in dunne partjes
500 g rode kool, fijngesneden
1 kruidnagel
1 mespunt kaneel
100 ml runderbouillon (van tablet)
2-4 eetlepels honing
Bereidingswijze
Verhit de olie en de boter in een pan met een dikke bodem en fruit de uien hierin tot ze bruin kleuren. Schep de rodekool erbij en voeg de kruidnagel, de kaneel, de runderbouillon en de honing toe. Laat het geheel met de deksel op de pan 10 minuten stoven. Breng de compote op smaak met zout en (versgemalen) peper en indien nodig 1-2 eetlepels azijn.
Bron
Onbekend
Serveertip
Lekker bij stoofvlees en puree.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties