Pasta Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletje

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-02-2009
  • Pasta Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletje

    Pasta Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletje

    Pasta Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletje

Per portie:
488 Kcal

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 gr spaghetti
1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese
1 eetlepel Bertolli Robusto extra vergine olijfolie
1 teentje knoflook
250 gr kerstomaatjes
2 bosuitjes
1 bakje kleine mozzarellabolletjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de tomaatjes en snijd de bosuitjes in ringetjes. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook met de bosuitjes. Voeg vervolgens de pastasaus en de kerstomaatjes toe. Laat dit 8 á 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg in de laatste 2 minuten de mozzarella toe.

Bron

www.bertolli.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten