Vissticks

  • Nederlands,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-02-2009
  • Vissticks

    Vissticks

    Vissticks

Heerlijk voor kinderen b.v. met patat en appelmoes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
ngrediënten

500 gram kabeljauwfilet
2 eieren
100 gram bloem
5 gram boter
150 gram kruidenpaneermeel
peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Spoel de filets af en dep ze droog. Snij de filets in repen van 2 cm. dik en 8 cm. lang . strooi peper en zout overheen.

Bereidingswijze

Klop de eieren los. Strooi de bloem in een diep bord. Strooi het kruidenpaneermeel in een ander diep bord.
Rol de visrepen door de bloem; doop ze in het losgeklopte ei en rol ze door het paneermeel.
Goed aandrukken want ze moeten goed "in hun vel zitten"
Doe de boter in een koekenpan en wacht tot het een beetje bruin begint te worden. Bak de vissticks in 5 minuten aan alle kanten prachtig bruin.

Succes verzekert!

Serveertip

lekker met patat en appelmoes

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten