Paddestoelensalade
- Italiaans,
- 20-30 min.
- Geplaatst op 07-02-2009
Ingrediënten
300 gr gemengde paddestoelenzout
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels fijngehakte peterselie
tabasco
peper
Voorbereiding
Maak de paddestoelen schoon en halveer eventueel de grote oesterzwammen.
Breng water met zout aan de kook, blancheer de paddestoelen 3 minuten en laat ze goed uitlekken.
Pel en snipper de knoflook.
Bereidingswijze
Verhit de olie en fruit de knoflook op laag vuur.
Voeg de paddestoelen toe en bak ze al omscheppend 1 minuut mee.
Neem de pan van het vuur en schep er de peterselie, een paar druppels tabasco en zout naar smaak door.
Zet de salade tot het gebruik in de koelkast.
Bron
recepten uit italie
Serveertip
Garneer met een toefje peterselie en serveer met cocktailprikkers.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties