Paddestoelensalade

  • Italiaans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-02-2009
  • Paddestoelensalade

    Paddestoelensalade

    Paddestoelensalade

Deel dit recept

Ingrediënten
300 gr gemengde paddestoelen
zout
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels fijngehakte peterselie
tabasco
peper

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de paddestoelen schoon en halveer eventueel de grote oesterzwammen.
Breng water met zout aan de kook, blancheer de paddestoelen 3 minuten en laat ze goed uitlekken.
Pel en snipper de knoflook.

Bereidingswijze

Verhit de olie en fruit de knoflook op laag vuur.
Voeg de paddestoelen toe en bak ze al omscheppend 1 minuut mee.
Neem de pan van het vuur en schep er de peterselie, een paar druppels tabasco en zout naar smaak door.
Zet de salade tot het gebruik in de koelkast.

Bron

recepten uit italie

Serveertip

Garneer met een toefje peterselie en serveer met cocktailprikkers.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten