1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Gevulde champignonhoeden

Gevulde champignonhoeden

Door: planco

  • , Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-02-2009

Ingrediënten 4 personen


12 heel grote champignons
20 gr boter
100 gr ham
50 gr geraspte kaas
1/2 theelepel knoflookpoeder
zout, peper
peterselie


Gevulde champignonhoeden
Gevulde champignonhoeden

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de steeltjes van de champignons, hak de steeltjes fijn, fruit ze in de boter en roer er de kleingesneden ham, de kaas en het knoflookpoeder door.
Voeg zo nodig nog wat zout en peper toe.

Bereidingswijze

Maak de champignonhoeden van binnen schoon door de lamellen er uit te krabben en vul ze met het ham-kaas-mengsel.
Schik de hoeden in een beboterde platte ovenschotel met de gevulde kant naar boven en zet ze onder de grill tot de inhoud in gekleurd.
Bestrooi ze voor het opdienen met wat peterselie.

Serveertip

Lekker bij rood vlees (rosbief)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top