2 sinaasappel
2 el olijfolie
1 teentje knoflook,geperst
400 g reuzegarnalen vers (diepvries)
100 g chorizo,in reepjes
2 el gehakte peterselie
50 g rucola (1/2 zak)
voor de dressing:
5 el olijfolie
2 el citroensap
1/2 rode peper , zonder zaadjes , fijngehakt
zout en versgemalen peper
Ensalada de gambas y roquete con naranja.
Schil de sinaasappels dik zodat het wit weg is en snijd de vrucht in dunne plakken.leg de sinaasappelplakken naast elkaar op 4 borden.
Verhit de olie en bak hierin de knoflook met de garnalen circa 3 min tot ze roze van kleur zijn.bak de chorizo en de peterselie 2 min mee.meng de ingrediënten voor de dressing.verdeel de garnalen met de chorizo over de sinaasappel.sprenkel de dressing erover en leg er een pluk rucola op.
Drink er een witte wijn naar eigen keuze bij.
Boodschappen