1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Garnalensalade met rucola en sinaasappel

Garnalensalade met rucola en sinaasappel

Door: patrick125

  • Spaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-02-2009

Ingrediënten 4 personen


2 sinaasappel
2 el olijfolie
1 teentje knoflook,geperst
400 g reuzegarnalen vers (diepvries)
100 g chorizo,in reepjes
2 el gehakte peterselie
50 g rucola (1/2 zak)

voor de dressing:
5 el olijfolie
2 el citroensap
1/2 rode peper , zonder zaadjes , fijngehakt
zout en versgemalen peper



Ensalada de gambas y roquete con naranja.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de sinaasappels dik zodat het wit weg is en snijd de vrucht in dunne plakken.leg de sinaasappelplakken naast elkaar op 4 borden.

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak hierin de knoflook met de garnalen circa 3 min tot ze roze van kleur zijn.bak de chorizo en de peterselie 2 min mee.meng de ingrediënten voor de dressing.verdeel de garnalen met de chorizo over de sinaasappel.sprenkel de dressing erover en leg er een pluk rucola op.

Serveertip

Drink er een witte wijn naar eigen keuze bij.

Bron

Boodschappen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van patrick125
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top