Stamppot van paksoi

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-02-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 1/2 lg kruimige aardappelen, geschild en in stukken
2 struiken pasoi
75 gr cashewnoten
1/2 tl paprikapoeder
125 ml kokosmelk
100 gr belegen kaas in kleine blokjes
1 zak bosui, in ringen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappels gaar. Snijd de stengels en de bladeren van de paksoi in smalle repen. Rooster in een droge koekenpan de cashewnoten lichtbruin. Schep de paprikapeder erdoor. Neem ze uit de pan en laat ze op een bord afkoelen. Verwarm in een pannetje de kokosmelk op een laag vuur. Giet de aardappelen af en stamp ze met de kokosmelk tot een lekkere puree. Schep de kaasblokjes, pasoireepjes,zout en peper naar smaak erdoor. Meng de cashewnoten met de bosui en strooi dat over de stamppot!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten