aardbeien in bladerdeeg

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-02-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 plakje bladerdeeg
1 ei
aardbeien
slagroom
verse fijn gesneden munt
bolletje vanilleroomijs
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bestrijk een plakje bladerdeeg met losgeklopt ei. Snij het plakje in de lengte doormidden en bak de plakjes in 20 minuten op 200C goudbruin in de oven. Snijd de afgebakken plakken overdwars doormidden.

Bereidingswijze

Beleg de onderste helft met geslagen slagroom, plakjes aardbeien en reepjes fijngesneden verse munt. Leg het bovenste kapje er weer op.

Bron

Pakje AH-bladerdeeg.

Serveertip

Lekker met een bolletje vanilleroomijs.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten