Thua Ngok Paad Tao Hoo (gebakken taugé en tahoe)

  • Thais, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-02-2009

Lekker simpel en makkelijk ( vegetarisch)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr taugé
100 gr tahoe
2 teentjes knoflook
4 lente-uitjes
25 ml plantaardige olie
50 ml oestersaus
versgemalen zwarte peper

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wadjan ,Wok

Voorbereiding

Maak de taugé schoon en snijd de tahoe in stukken.
Kneus de knoflook en snijd de lente-uitjes in stukken van 2 1/2 cm.

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een wadjan en fruit de knoflook tot ze bruin begint te worden.
Doe er dan de taugé, de tahoe en de oestersaus bij en bak dit onder voortdurend roeren 2-3 minuten.
Doe er tenslotte de lente-uitjes bij, breng op smaak met de versgemalen peper en serveer op een schotel.

Bron

recepten ui Azie

Serveertip

Lekker bij een thaise maaltijd

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten