Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. GESTOOFDE NIERTJES

GESTOOFDE NIERTJES

Door: deonart

  • Aziatisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-02-2009

Ingrediënten 4 personen


VOOR NIERTJES:
300 g niertjes
400 ml water
4 e azijn
3 e olie
2 uien in halve ringen
3 e ketjap
1/4 blok santen
2 e citroensap
2 e peterselie, fijn (voor garnering)

VOOR KRUIDEN EN SPECERIJEN:
2 teentjes knoflook. fijn
2 rode pepers, fijn
2 cm verse gember, fijn
3 kruidnagelen
1 t bruine suiker



Enige soort niertjes kan gebruik worden.

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. Vermeng water met azijn en leg niertjes erin voor een half uur.
2. Laat niertjes uitlekken en snijd in dobbelsteentjes.

Bereidingswijze

3. Vermeng kruiden en specerijen en fruit met ui glazig in olie.
4. Voeg niertjes en water en de ketjap toe en sudder niertjes gaar met deksel op pan.
5. Vijf minuten voor de tijd voeg jij de santen en citroensap toe en maak alles goed warm tot gebonden saus.
6. Garneer met peterselie.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top