Saté met kippengehakt

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.

Ook heel goed geschikt voor BBQ
Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 g kippengehakt
1 ui, fijn
3 teentjes knoflook, fijn
1 eierdooier
200 ml santen, van een 1/8 blok gemaakt
1 t citroenraspt
1 t sambal
1 t korianderpoeder
1/2 t komijnpoeder
1 t suiker
1/2 t laos
1/2 t kentjoer
1/2 t peper
1 t zout
satéstokjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten goed en draai balletjes.
2. Plaats voor 1/2 uur in koelkast om stevig te worden.
3. Steek balletjes aan stokjes en rooster terwijl je af en toe met santen besprenkelt.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten