Thaise roerbak met zalm

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-02-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Thaise roerbakgroenten
gerookte zalm
teen knoflook
rode peper
3 eetlepels olie om te roerbakken
rijst voor 2 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd knoflook in kleine stukjes en de rode peper (eerst uitzoeken) in dezelfde grote (hoeveelheid persoons afhankelijk), dan de zalm in snippers. Dit samen met wat olie laten marineren (rest v/d bereidingstijd). Rijst koken en de groenten wokken. Wanneer bijna beetgaar de gemarineerde zalm erbij doen totdat deze egaal lichter van kleur wordt. Dan de gewenste hoeveelheid rijst even meebakken.

Bron

www.mijnreceptenboek.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten