Bietenrisotto

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui
800 ml groentebouillon
olie
300 g risottorijst
600 g gekookte rode bieten
150 g roomkaas met kruiden)
1 zak rucola (75 g)
75 g geraspte Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ui pellen en snipperen.
Olie in pan met dikke bodem verhitten en hierin ui glazig fruiten
Rijst toevoegen en al omscheppend bakken tot korrels glanzen.
1,5 dl bouillon aan rijst toevoegen en al omscheppend zachtjes laten koken tot alle bouillon is opgenomen.
Scheut bouillon toevoegen, doorroeren en wachten tot vocht is opgenomen.
Herhalen tot alle bouillon is opgenomen en rijst beetgaar en smeuïg is.
Intussen bieten in zeef laten uitlekken.
Bieten in stukjes snijden, met kruidenkaas door risotto roeren en goed doorwarmen.
Rucola over 4 borden verdelen, risotto erop scheppen en bestrooien met Parmezaanse kaas.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten