Gemarineerde varkenshaas met tagliatelle

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Snij het vlees in dunne plakjes. Roer de sinaasappelsap, citroensap, zout, peper, kerrie en olie theel. sambal,
dessertlepel bruine suiker, door elkaar en meng het vlees erdoor.
1 uur laten marineren. (na afloop in zeef uit laten lekken en bewaren voor de saus)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gr varkenhaas-2dl sap (sinaasappel-) - 200 gr pasta - 1.25 dl slagroom - 4 eetl olijf olie - 2 eetl (bak) gember (of poeder) - 2 eetl petersellie -1 eetl.sitroensap - 1 theel kerrie - 1 eetlepel maizina of bloem - theel. sambal - dessertlepel bruine suiker - peper en zout naar smaak.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Pasta koken en intussen marinade met het bakgember (of poeder)aan de kook brengen.

Bereidingswijze

Bak het vlees in kleine porties tegelijk. Dan de maizena en slagroom goed glad roeren en voorzichtig bij de marinade voegen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Als de saus aan de kook is gelijk,van het vuur af halen (nog even blijven roeren) , en je heb een mooie dikke saus.

Serveertip

Verdeelde de gekookte tagliatelle en het vlees over de borden.
En strooi er de petersellie over.
Giet tot slot de saus erover.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten