Stokbrood met gehakt

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.

Lekker hartig gerecht dat het altijd goed doet op verjaardagen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 stokbroden
500 g rundergehakt
tomatenketchup
geraspte jonge kaas
tabasco
zout
zwarte peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de stokbroden door het midden. Smeer ze in met ketchup.

Bereidingswijze

Mix het (ongebakken) rundergehakt met een scheutje tabasco en een flinke scheut ketchup. Voeg wat zout en peper toe.
Smeer dit mengsel over de ingesmeerde stokbroden en strooi de kaas erover.
ongeveer 15 minuten in de oven op 180 graden.
Daarna in kleine stukjes snijden om te serveren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

maris83 avatar
maris83

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten