1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Kippenlevertjes
  6. Kippenlevertjes met tauge

Kippenlevertjes met tauge

Door: planco

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-01-2009

Ingrediënten 4 personen


400gr kippenlevers
2 uien
2 teentjes knoflook
1 bakje champignons
3a4 el ketjap manis
peper zout
250 gr tauge


Kippenlevertjes met tauge
Kippenlevertjes met tauge
Kippenlevertjes met tauge
Kippenlevertjes met tauge

Heerlijke kippenlevertjes met pittige bite

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel de uien en de knoflook maak de champignons schoon (borstelen ).
Kippenlevers met peper en zout bestrooien naar smaak

Bereidingswijze

Bak de uien en knoflook in de koekenpan tot het licht aangezet is Dan de champignons erbij even mee laten bakken.
Daarna uien en knoflook en de champignons in een schaal doen nu appart de levertjes bakken .
Als dit gedaan is uien en knoflook en champignons terug in de pan doen bij de kippenlevertjes .
Nu de ketjap toevoegen en doorroeren .
Als laatste de tauge erbij zodat deze knapperig blijft.

Serveertip

Lekker met broccoli

Doe op de Broccoli eens chili saus sweet .appart maar erg lekker

Bron

Eigen creatie



Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top