1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Italië meets Thailand

Italië meets Thailand

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-01-2009

Ingrediënten 2 personen


Pasta naar keuze
Zachte geitenkaas
Verse spinazie of veldsla
Gezouten cashewnoten
Zoete chilisaus
1 of 2 teentjes knoflook



Aparte maar wel geslaagde combinatie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing
Snipper of de pers de knoflook

Bereidingswijze

Fruit de knoflook even in een beetje olie in een wok
Roerbak de spinazie of veldslaf. Niet te lang!
Doe er een flinke hand noten bij en roer wat Chilisaus doorheen (hoeveelheid naar eigen smaak)
Zet de vuur uit en brokkel de geitenkaas er overheen (ik gebruik zelf de hele kaas maar nogmaals de hoeveelheid is naar eigen smaak)

Serveertip

Pas op: het is flink doorwerken want als je te langzaam gaat is de spinazie niet meer lekker. Zorg er dus voor dat je alle ingrediënten in klaar hebt staan.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silkeq


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silkeq
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top