Korianderstampot

  • Fusion, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-01-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 citroen
1 kilo vastkokende aardappels, geschild en in stukken gesneden
75 gr verse koriander
2 el crème fraiche
4 el olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Stamper

Bereidingswijze

Citroen schoonboenen en schil eraf raspen
Aardappels in pan met weinig water afgedekt in 20 mn gaarkoken
Citroenrasp aan kookwater toevoegen
Koriander fijnsnijden
Aardappels afgieten en met stamper fijnstampen
Crème fraiche met olijfolie omscheppen
Mengsel door de aardappels scheppen en nog even goed verwarmen
Puree op laag vuur iets laten indikken
Op smaak brengen met zout en peper

Serveertip

Met papadums serveren
Lekker met het recept van Tilapia uit de oven met wasabikorst

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten