zoete aardappelsoep

  • Internationaal, Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-01-2009

lekker, gemakkelijk en vooral verwarmend soepje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
een kilo zoete aardappelen
een pot indiase currypasta
een blik kikkererwten (400 gram)
een pakje kokosmelk
een kruidenbouillonblokje
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
staafmixer

Voorbereiding

haal ingredienten in huis, schil de aardappelen.

Bereidingswijze

een eetlepel currypasta in de pan, even wachten, de aardappelblokjes erbij. 500 ml bouillon erbij. de kokosmelk toevoegen en aan de kook brengen. een kwartiertje laten pruttelen, tot de aardappelen zacht zijn. pureren met staafmixer. doe een deel van de kikkererwten erdoor tijdens het pureren en doe het restant er na die tijd in. nog even doorwarmen.

Bron

van het net geplukt

Serveertip

lekker met brood, zoooo lekker als het koud is

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten