1. Home
  2. Recepten
  3. Iraanse keuken
  4. Komkommer-yoghurtsalade

Komkommer-yoghurtsalade

Door: planco

  • Iraans, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-01-2009

Ingrediënten 4 personen


1 grote gepelde en in blokjes gesneden komkommer
zout
3 teentjes knoflook
3 dl yoghurt
witte peper
1 eetlepel gedroogde munt of 3 eetlepel verse munt



Ontdek meer:

Voorbereiding

Besprenkel de komkommerblokjes met zout en laat ze 1/2 uur in een vergiet uitlekken

Bereidingswijze

Pers de knoflook en meng die met een paar eetlepels yoghurt, voeg dan de rest van de yoghurt toe en roer goed door elkaar.
Voeg de peper en de munt toe.
Dep de komkommers droog en voeg ze bij de yoghurtdressing.
Doe de salade in een kom en versier met meer munt.

Bron

Recepten uit het midden oosten



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top