dip van makreel met mierikswortel

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • dip van makreel met mierikswortel

    Dip van makreel met mierikswortel

    Dip van makreel met mierikswortel

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Ingrediënten

* 1 blik John West Makreelfilet in zonnebloemolie (125 g), uitgelekt
* 150 ml kwark
* 1 – 2 stukken mierikswortel (naargelang eigen smaak)
* 2 el fijn gesneden bieslook
* Citroensap (naar eigen smaak)
* Zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereiding

Prak de makreelfilets fijn met een vork en meng ze met de kwark. Voeg de mierikswortel en de bieslook toe, roer goed om en breng op smaak met een beetje citroensap, zout en peper.

Serveertip

Heerlijk op een broodje of als pittige, romige dip bij selderij en wortelreepjes – het geeft ook gebakken aardappelen een heel nieuwe dimensie!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ggiea avatar
ggiea

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten