portobello taartje
- Vegetarisch, Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 20-01-2009
Hier lik je werkelijk je vingers bij af!
Ingrediënten 4 personen
4 portobello paddestoelen3-4 el olijfolie
4 plakjes bladerdeeg,ontdooid
200 gr gorgonzola
2 sjalotten,fijn gesneden
1 el tijmblaadjes
50 gram rucola(eventueel)
Benodigdheden
bakpapierVoorbereiding
Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Snij de steeltjes weg uit de portobellos,bestrijk de paddestoelen rondom met een beetje olie.
Op elk plakje bladerdeeg een portobello leggen en de randen omvouwen,je krijgt dan 4 hoekjes.
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Bereidingswijze
Gorgonzola in 4 stukjes verdelen en in de paddestoelen leggen.Sjalotjes erover verdelen.
Tijm en verse peper erover strooien en er nog wat olie over druppelen.
Bakplaat in het midden van de oven zetten en de portobello,s in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar bakken(tot het bladerdeeg mooi van kleur is)
Bron
oude allerhande
Serveertip
Over borden verdelen en rondom rucola leggen.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties