portobello taartje

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-01-2009

Hier lik je werkelijk je vingers bij af!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 portobello paddestoelen
3-4 el olijfolie
4 plakjes bladerdeeg,ontdooid
200 gr gorgonzola
2 sjalotten,fijn gesneden
1 el tijmblaadjes
50 gram rucola(eventueel)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier

Voorbereiding

Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Snij de steeltjes weg uit de portobellos,bestrijk de paddestoelen rondom met een beetje olie.
Op elk plakje bladerdeeg een portobello leggen en de randen omvouwen,je krijgt dan 4 hoekjes.
Oven voorverwarmen op 200 graden.

Bereidingswijze

Gorgonzola in 4 stukjes verdelen en in de paddestoelen leggen.Sjalotjes erover verdelen.
Tijm en verse peper erover strooien en er nog wat olie over druppelen.
Bakplaat in het midden van de oven zetten en de portobello,s in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar bakken(tot het bladerdeeg mooi van kleur is)

Bron

oude allerhande

Serveertip

Over borden verdelen en rondom rucola leggen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten