Kip In Kaassaus

  • Montignac,
  • 10-20 min.

een heerlijk montignac-recept

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
2 kipfilets
olijfolie
bosuitjes
2 teentjes knoflook
100 gram champignons
1 bekerje creme fraiche
1 dl witte wijn
50 gram schimmelkaas (roquefort of dana blue)
4 eetlepels verse peterselie
peper en zout

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

snij de kipfilet in stukjes, kruid ze en bak ze gaar in de olie, haal de kip uit de pan en doe er de uitgeperste knoflook in en roer er dan de bosui en champignons gedurende 1 minuut op hoog vuur doorheen, voeg de creme fraiche, witte wijn en de schimmelkaas toe en meng de kip er weer doorheen en verwarm alles nog even goed.

Serveertip

let op dit is een montignac-recept er mag dus geen pasta bij, volg je geen montignac dan smaakt dit heerlijk met pasta of rijst.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sassie avatar

Doorsturen

Home Recepten