1. Home
  2. Recepten
  3. Schimmelkaas
  4. Kip In Kaassaus

Kip In Kaassaus

  • Montignac,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-04-1999

Ingrediënten 2 personen


2 kipfilets
olijfolie
bosuitjes
2 teentjes knoflook
100 gram champignons
1 bekerje creme fraiche
1 dl witte wijn
50 gram schimmelkaas (roquefort of dana blue)
4 eetlepels verse peterselie
peper en zout



Een heerlijk montignac-recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kipfilet in stukjes, kruid ze en bak ze gaar in de olie, haal de kip uit de pan en doe er de uitgeperste knoflook in en roer er dan de bosui en champignons gedurende 1 minuut op hoog vuur doorheen, voeg de creme fraiche, witte wijn en de schimmelkaas toe en meng de kip er weer doorheen en verwarm alles nog even goed.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Let op dit is een montignac-recept er mag dus geen pasta bij, volg je geen montignac dan smaakt dit heerlijk met pasta of rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sassie


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sassie
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top