1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Spinazie
  5. Spinazie roerbakken
  6. zalm uit de oven

zalm uit de oven

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-01-2009

Ingrediënten 4 personen


Pak spaghetti
1 bakje champignons
pak bladspinazie
2 dl kookroom,room culinair,slankroom of blue band finesse
4 zalmfilets(ik neem meestal gewoon uit de diepvries)ontdooid
handje pijnboompitjes
1 eetlepel groene pesto
2 eetlepels honing
beetje paneermeel
olijfolie


Verder heb je nodig


Ovenschaal
bakpapier


Ik vind dit een toprecept!Maar ja,ik ben dan ook dol op zalm en op pasta...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden.
Bekleed de schaal met bakpapier.

Bereidingswijze

Leg de zalm in de schaal.Besmeer met de pesto en bestrooi met paneermeel.
Zet de zalm in de oven gedurende 20 minuten.
Kook ondertussen de spaghetti.Verwarm de spinazie volgens het pak.Roerbak in de olie de champignons en voeg deze met de room toe aan de spinazie.Meng er de uitgelekte spaghetti ook doorheen.Breng op smaak met zout en peper en eventueel wat pesto.
Garneer de zalm als hij uit de oven komt met een dun laagje honing en geroosterde pijnboompitjes.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker met een beetje parmezaanse kaas.

Bron

Zomerboek sonja Bakker



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lapaulina


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lapaulina
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top