SA LOEH

  • Chinees, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-01-2009
  • SA LOEH

    SA LOEH

    SA LOEH

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 bleekselderij (panklaar stengels)

SAUSJE:
1 mespunt zout
30 ml sojasaus
1 e suiker
15 ml sesamolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd selderij stengels in diamat-vormige stukjes door elk stengel een halve slag om te rollen na het schuin afsnijden van een stukje.
2. Blancheer selderij 1 min. in kokend water.
3. Laat stukjes uitlekken en leggen ze op een bord.
4. Meng de ingrediënten voor sausje en giet dat over selderij.

Serveertip

Serveer gekoeld.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten