Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Arroz con pescado (Peru)

Arroz con pescado (Peru)

Door: kirsten_be

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-01-2009

Ingrediënten 4 personen


200 g garnalen
250 g kabeljauwfilet
sap van 1 limoen
2 el olie
1 ui
2 teentjes knoflook, uitgeperst
2 grote vleestomaten, gepeld en grofgesneden
1 maïskolf, schoongemaakt en in plakken gesneden
100 g (diepvries-) doperwten
250 g aardappelen, in blokjes
200 g rijst
peper & zout
1/8 l room
2 el gehakte peterselie.


Arroz con pescado (Peru)
Arroz con pescado (Peru)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de garnalen en de blokjes vis in een kom en druppel er het limoensap over. Laat het mengsel marineren.

Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook 3 min.
Voeg de tomaten toe en fruit ze ca. 5 min. mee. Schenk ½ liter water in de pan.

Voeg de maïs, de doperwten, de aardappelen en de rijst toe en breng het geheel aan de kook. Temper de hittebron; leg het deksel op de pan en laat alles 15 min. zachtjes koken. Voeg de gemarineerde garnalen en vis toe en strooi wat peper en zout in de pan.

Laat het gerecht nog ca. 10 min. zachtjes koken tot alles gaar is.
Schep er de room en peterselie door.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kirsten_be
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top