1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pommes Duchesse

Pommes Duchesse

Door: knabbel

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-04-1999

Ingrediënten


500 gr bloemige aardappelen
2 eidooiers
25 gr boter
smaak zout en peper



Aardappel-bijgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook 500 gr bloemige aardappelen gaar en droog.Knijp ze door een pureeknijper of stamp ze tot een puree (gebruik liever geen mixer) en roer er 2 eidooiers,en naar smaak zout en peper door.Spuit van dit mengsel torentjes op een met boter ingevette bakplaat,bestrijk ze met een losgeklopt ei en bak ze in de oven bij 220 C lichtbruin.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van knabbel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top