Oosterse soep met tofoe en scampispiesje.

  • Aziatisch, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-01-2009
  • Oosterse soep met tofoe en scampispiesje.

    Oosterse soep met tofoe en scampispiesje.

    Oosterse soep met tofoe en scampispiesje.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Voor de soepVoor de scampi:
  • 800 gram gepelde scampi
  • 2 koffielepels(10ml) chilisaus
  • 4 koffielepels (20ml) plantaardige olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
satéprikkerssoeppanantiaanbakpan

Voorbereiding

  • Snijd de prei in ringen.
  • Snijd de paprika en de bamboescheuten in kleine stukjes.
  • Snijd de tofoe in blokjes.

Bereidingswijze

  • Breng de groentenbouillon an de kook en laat de prei en paprika ongeveer 10 minuten zachtjes mee koken.
  • Voeg de tofoe en bamboescheuten toe en breng de soep weer aan de kook en laat alles zachtjes warm worden.
  • Wrijf intussen de scampi in met chillisaus.
  • Prik ze op de satéprikkers.
  • Verhit de olie in een antiaanbakpan en bak de scami-spiesjes 2 minuten.
  • serveer de spiesjes met de soep.

Bron

WeightWatchers magazine

Serveertip

WeightWatchers recept voor3 points.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten