Chinese gehaktballetjes
- Chinees, Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 10-01-2009
牛肉丸Een snelle roerbak bereiding van gehaktballetjes met een unieke smaak door de combinatie van Chinese vijfkruidenpoeder en sojasaus..
Ingrediënten 4 personen
450 g rundergehakt1 teentje knoflook, fijn
2 e sojasaus
1/4 t Chinese vijfkruidenpoeder
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 259,92 kcal |
Koolhydraten | 0,65 g |
Eiwitten | 22,05 g |
Vetten | 18,57 g |
Bereidingswijze
1. Meng smaakstoffen door gehakt.
2. Vorm van het gehakt balletjes.
3. Bak ze in 2 e olie gaar.
Serveertip
lekker warm als deel van een Chinese maaltijd, maar koud als borrelhapje, zo groot als walnoten, is het ook niet te versmaden.
Laatste reacties
lekker... ik ga het snel proberen
Lijkt me lekker. Neem ik graag mee.
Hoi Deon, deze neem ik van je mee, bedankt! Groetjes Dolinda.
Hallo Deonart, Gefeliciteerd met jouw recept van de dag en natuurlijk bedankt voor de Chinese balletjes! Groeten, Marijke
Hoi Donart. Bedankt voor het recept!Groetjes Marian