Chinese gehaktballetjes

  • Chinees, Tussengerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-01-2009
  • Chinese gehaktballetjes

    Chinese gehaktballetjes

    Chinese gehaktballetjes

牛肉丸Een snelle roerbak bereiding van gehaktballetjes met een unieke smaak door de combinatie van Chinese vijfkruidenpoeder en sojasaus..

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
450 g rundergehakt
1 teentje knoflook, fijn
2 e sojasaus
1/4 t Chinese vijfkruidenpoeder
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 259,92 kcal
Koolhydraten 0,65 g
Eiwitten 22,05 g
Vetten 18,57 g

Bereidingswijze

1. Meng smaakstoffen door gehakt.
2. Vorm van het gehakt balletjes.
3. Bak ze in 2 e olie gaar.

Serveertip

lekker warm als deel van een Chinese maaltijd, maar koud als borrelhapje, zo groot als walnoten, is het ook niet te versmaden.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

corina37 avatar
corina37 16-01-2009

lekker... ik ga het snel proberen

kimbaminou avatar
kimbaminou 14-01-2009

Lijkt me lekker. Neem ik graag mee.

dolinda2 avatar
dolinda2 14-01-2009

Hoi Deon, deze neem ik van je mee, bedankt! Groetjes Dolinda.

naus_marijke avatar
naus_marijke 13-01-2009

Hallo Deonart, Gefeliciteerd met jouw recept van de dag en natuurlijk bedankt voor de Chinese balletjes! Groeten, Marijke

nariam avatar
nariam 10-01-2009

Hoi Donart. Bedankt voor het recept!Groetjes Marian

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten