
450 g rundergehakt
1 teentje knoflook, fijn
2 e sojasaus
1/4 t Chinese vijfkruidenpoeder
牛肉丸Een snelle roerbak bereiding van gehaktballetjes met een unieke smaak door de combinatie van Chinese vijfkruidenpoeder en sojasaus..
1. Meng smaakstoffen door gehakt.
2. Vorm van het gehakt balletjes.
3. Bak ze in 2 e olie gaar.
Lekker warm als deel van een Chinese maaltijd, maar koud als borrelhapje, zo groot als walnoten, is het ook niet te versmaden.
corina37 16-01-2009
lekker... ik ga het snel proberen
kimbaminou 14-01-2009
Lijkt me lekker. Neem ik graag mee.
dolinda2 14-01-2009
Hoi Deon, deze neem ik van je mee, bedankt! Groetjes Dolinda.
naus_marijke 13-01-2009
Hallo Deonart,
Gefeliciteerd met jouw recept van de dag en natuurlijk bedankt voor de Chinese balletjes!
Groeten,
Marijke
nariam 10-01-2009
Hoi Donart. Bedankt voor het recept!Groetjes Marian