1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Chinese keuken
  5. Chinese gehaktballetjes

Chinese gehaktballetjes

Door: deonart

Chinese gehaktballetjes
Chinese gehaktballetjes
Chinese gehaktballetjes
Chinese gehaktballetjes
  • Chinees, Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-01-2009

牛肉丸Een snelle roerbak bereiding van gehaktballetjes met een unieke smaak door de combinatie van Chinese vijfkruidenpoeder en sojasaus..

Deel dit recept

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


450 g rundergehakt
1 teentje knoflook, fijn
2 e sojasaus
1/4 t Chinese vijfkruidenpoeder



Bereidingswijze

1. Meng smaakstoffen door gehakt.
2. Vorm van het gehakt balletjes.
3. Bak ze in 2 e olie gaar.

Serveertip

Lekker warm als deel van een Chinese maaltijd, maar koud als borrelhapje, zo groot als walnoten, is het ook niet te versmaden.



Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top