1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Broodje "Martino"

Broodje "Martino"

Broodje "Martino"
Broodje
  • Belgisch, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-01-2009

Een "Martino" is een dik belegd Belgisch broodje. Een begrip in België, compleet onbekend in Nederland.
Een erg lekker broodje met Filet American als basis. (2 pers)

Deel dit recept

Ontdek meer:


Ingrediënten 2 personen


Basis Martino:
- 2 afbak stokbroodjes
- 150 gr Filet American
- 3 augurken
- 1 ui
- pittige mosterd
- hot ketchup
- tabasco
- zout en peper

Martino speciaal:
- 1 tomaat
- 2 hard gekookte eieren


Add to JUMBO shopping list

Voorbereiding

Bak de broodjes af. Hak de uit en augurk fijn. Maak de saus van de hot ketchup met wat druppels tabasco, zout en peper. (Hij hoort aardig pittig te zijn.)

Bereidingswijze

Beleg de broodjes met een flinke laag filet. Smeer de bovenkant goed in met mosterd. Daarover de saus en besprenkel met uitjes en augurk.... Voor een "Martino Speciaal" beleg je ze nog met plakjes tomaat en gekookt ei.
Eet smakelijk!

Bron

Http://www.tantethea.net/recepten/snacks/sn_br_martino.htm



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van onceinalifetime


Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van onceinalifetime
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top