Artisjokbodem

  • Amerikaans, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Artisjokbodem

    Artisjokbodem

    Artisjokbodem

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 artisjokken
320 g krabvlees
3 el mayonaise
1 el gesneden bieslook
2 grapefruits
verse sla (frisee en rucola)
zout
peper
½ citroen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de steel van de artisjokken en besprenkel deze stelen met citroensap om verkleuring te voorkomen en stoom ze 45 minuten, op 100°C, gaar.
Pel de artisjokken tot je de bodems over hebt.
Schil de grapefruits en snijd de vruchtvleespartjes eruit.
Roer wat van het grapefruitsap door de mayonaise en meng dit met de krab, bieslook peper en zout.
Verdeel de krabsalade over de artisjokkenbodems en leg de partjes eromheen.
Decoreer met de frisee en de rucola.

Bron

taste of life

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

nanettel avatar
nanettel

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten