Asperge soep met zalm

  • Frans, Soep
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-01-2009

Snel er tussendoor en toch lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Aspergie en zalm
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Blik asperge soep van Unox en 200 gr zalm.

Bereidingswijze

Soep warm maken tot tegen het kookpunt ( zie beschrijving op het blik ) op het laatste moment de rauwe kleine stukjes zalm er doorheen roeren en een minuut laten mee pruttelen. evt. wat gemalen peper toevoegen.

Serveertip

Stokbrood met kruidenboter of Franse roomkaas en zalm


Laatste reacties

iphone_1288815701 avatar
iphone_1288815701 31-05-2013

Dat is toch geen recept?? Warm een blik soep op..

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten