Tonijntartaar met bosui en ansjovis

  • Vis,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-01-2009
  • Tonijntartaar met bosui en ansjovis

    Tonijntartaar met bosui en ansjovis

    Tonijntartaar met bosui en ansjovis

#EN

Voedingswaarde per persoon:
eiwit 16g ; vet 10g ; koolhydraten 5g ; kcal 175.
Lijnvriendelijk: *WW 4 points p/p

Ook geschikt als amuse voor 8 personen.

TIP: Gebruik voor het voorgerecht kookringen en vorm van het tonijnmengsel een taartje op een bedje fijne bladsla of veldsla.

Variatie:
Vervang de vijfkruidenpoeder door één eetlepel gehakte koriander (vers of diepvries).

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g tonijnsteak, ontdooid (Vismarine)
2 lente-/bosuitjes, fijngehakt
1/2 theel. vijfkruidenpoeder
10 groene olijven, zonder pit, fijngehakt
zout en versgemalen peper
2 eetl. ketjap manis
4 zwarte olijven, zonder pit, gehalveerd
3 ansjovisfilets, fijngehakt
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Meng alle ingrediënten behalve de zwarte olijven luchtig door elkaar, vul kleine glaasjes of amuselepels met het mengsel en garneer met een zwarte olijf.

Bereidingswijze

Hak of snijd de tonijn in kleine blokjes.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

ingrid96 avatar
ingrid96 27-10-2013

heerlijk

ingrid96 avatar
ingrid96 26-10-2013

dank je wel

marianneoud avatar
marianneoud 27-04-2011

Neem je recept mee. Dank Marianne

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten