Garam masala zelf maken

  • Indiaas,
  • 0-10 min.

Kan droog en donker lang goed bewaard worden.

Deel dit recept

Ingrediënten
6 e gemalen zwarte peper
5 e gemalen komijn
3/4 e kaneelpoeder
1+1/2 e gemalen kruidnagel
1 e gemalen foeli
1 vol e kardamompoeder
6 e korianderpoeder
2 e gemalen laurierbladen

Meng goed.
Boodschappen bestellen

Bron

Kerrie uit een multiculturele keuken

Serveertip

Voor het beste resultaat, maal je de specerijen zoals benodigd.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten