1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Krabsalade

Krabsalade

Door: vijzel

  • Nederlands, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-01-2009

Ingrediënten


300 g krabstaafjes
1 struik bleekselderij
10 hardgekookte eieren
2 dunne preitjes
4 knoflooktenen
2 avocado`s
1 potje zure room
mayonaise
citroensap
peper en zoet
peterselie/bieslook


Verder heb je nodig


Schaal om te mengen


Heerlijke krabsalade, die het altijd goed doet bij een buffet.
1 dag van tevoren maken.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bleekselderij in stukjes snijden en 5 minuten laten koken.
Avocado`s schillen en in stukjes snijden.
Knoflook tenen pellen.
Preitjes in ringetjes snijden.
Eieren koken, en in stukjes.
Krabsticks in stukjes.
Zure room vermengen met de mayonaise, de uitgeperste tenen knoflook,het citroensap en peper en zout.

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten voorzichtig met elkaar in een grote kom.
Voeg nog eventueel wat zout en peper toe.
Laat een nacht overstaan in de koelkast voor een lekker resultaat.

Serveertip

Lekker met stokbrood

Bron

Familie



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vijzel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top