Zelfgemaakte kruidenboter

  • Nederlands,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-12-2008

Hij is beroemd in mijn vriendenkring en familie.
Als de roomboter te hard is een paar seconden op laag vermogen in magnetron.

Deel dit recept

Ingrediënten
pakje roomboter (ongezouten),250 gr.
handvol fijne soepgroenten
bouillonpoeder
knoflook (optioneel)
peterselie
bieslook
cayennepeper
paprikapoeder
maggi
versgemalen peper
knorr aromat
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Hakmolen.
Vork

Voorbereiding

roomboter op kamertemperatuur. Zoveel mogelijk de bloemkool uit de soepgroenten vissen. Die gebruik je niet

Bereidingswijze

soepgroenten snipperen in hakmolen. In kom roomboter met alle ingrediënten samen prakken, tot alles goed gemengd is.

Bron

Recept van mijn moeder, maar minder werk door hakmolen.

Serveertip

Heerlijk op versgebakken stokbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten