Zelfgemaakte kruidenboter
- Nederlands,
- 0-10 min.
- Geplaatst op 31-12-2008
Hij is beroemd in mijn vriendenkring en familie.
Als de roomboter te hard is een paar seconden op laag vermogen in magnetron.
Ingrediënten
pakje roomboter (ongezouten),250 gr.handvol fijne soepgroenten
bouillonpoeder
knoflook (optioneel)
peterselie
bieslook
cayennepeper
paprikapoeder
maggi
versgemalen peper
knorr aromat
Benodigdheden
Hakmolen.Vork
Voorbereiding
roomboter op kamertemperatuur. Zoveel mogelijk de bloemkool uit de soepgroenten vissen. Die gebruik je niet
Bereidingswijze
soepgroenten snipperen in hakmolen. In kom roomboter met alle ingrediënten samen prakken, tot alles goed gemengd is.
Bron
Recept van mijn moeder, maar minder werk door hakmolen.
Serveertip
Heerlijk op versgebakken stokbrood.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties