Appel-brietaartje

  • Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-12-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 plakjes bladerdeeg (diepvries), 100 g brie, 2 appels, 1 zakje walnoten (55 g), 4 eetlepels honing
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Lage eenpersoonstaartvormpjes, ingevet

Bereidingswijze

Bladerdeeg ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Brie in plakjes en plakjes in reepjes snijden. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in blokjes snijden. Walnoten grof hakken en met honing en brie door appel scheppen. Ingevette vormpjes met bladerdeeg bekleden en met vork inprikken. Bladerdeegvormpjes 5 min. in oven zetten. Vormpjes uit oven halen deeg nogmaals inprikken en appelmengsel op deeg scheppen. Taartjes in midden van oven in ca. 10 min. gaar en goudbruin bakken.

Bron

Albert Heijn

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten