forel in de oven

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-12-2008

lekker zacht forelletje in de oven klaar gemaakt

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 forellen
2 uien
2 tomaten
50 gr. boter of 2 eetlepels olijfolie
peper en zou
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenshotel

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 180° Boter laten smelten. Of olijfolie op warmen De uien en tomaten in schijfjes snijden. De vis ligtjes kruiden met peper en zout.

Bereidingswijze

Vis in de gesmolten boter leggen . De gesneden groenten boven op de vis schikken. Alles in de oven ongeveer 30 à 40 laten garen.

Bron

Eigen recept

Serveertip

Kan op gediend worden met een heerlijk gebakken aardappel
Er kunnen ook andere groenten gebruikt worden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten