1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. pindasoep

pindasoep

  • Aziatisch, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-12-2008

Ingrediënten 5 personen


1 pot maggi kippenbouillion (met kippenvlees)
3 rode pepers
2/3 pot pindakaas
1 bakje tauge
1 bakje gebakken uitjes conimex
sambal oelek
djahe
ketchap manis
1 bakje roze garnalen
4 gebakken eieren
3 teentjes knoflook



Hete pindasoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- eerst fruit je 3 klein gesneden teentjes knoflook en 3 klein gesneden rode pepers
- dan doe je de kippenbouillion + 3 potten water erbij en laat je het op hoog vuur warm worden
- ondertussen bak je 4 geklopte eieren in stukjes
- 2/3e pot pindakaas erbij en weer roerend op temperatuur laten komen
- naar eigen smaak doe je djahe, sambal oelek, ketchap manis en misschien peper erbij
- tauge wassen en erbij
- gebakken uitjes, gebakken stukjes ei en garnalen erbij

Serveertip

Serveren met kroepoek Bali (gekruide kroepoek)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hamilton1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hamilton1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top