Hete kipfilet

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo kipfilet, olijfolie, paneermeel en piri piri kruiden. (pittige kipkruiden van de silvo kan ook).
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Je snijd de kipfilet in stukken (1 kipfilet in 3 á 4 stukken), ondertussen doe je in een schaal de piri piri kruiden met twee eetlepels olijfolie, die vermeng je met elkaar. Haal de stukken kipfilet door de kruiden/marinade, strooi voorzichting elke keer iets paneermeel erbij, blijf de kip omscheppen. Doe ook iets olijfolie in de koekenpan, kipfilet bakken, 4 á 5 min. per kant en dan ben je klaar en kun je heerlijk genieten van een krokante/pittige kip! Eet smakelijk.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

gizziewizzie avatar
gizziewizzie

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten