Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hete kipfilet

Hete kipfilet

Door: gizziewizzie

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-12-2008

Ingrediënten 4 personen


1 kilo kipfilet, olijfolie, paneermeel en piri piri kruiden. (pittige kipkruiden van de silvo kan ook).



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Je snijd de kipfilet in stukken (1 kipfilet in 3 á 4 stukken), ondertussen doe je in een schaal de piri piri kruiden met twee eetlepels olijfolie, die vermeng je met elkaar. Haal de stukken kipfilet door de kruiden/marinade, strooi voorzichting elke keer iets paneermeel erbij, blijf de kip omscheppen. Doe ook iets olijfolie in de Koekenpan, kipfilet bakken, 4 á 5 min. per kant en dan ben je klaar en kun je heerlijk genieten van een krokante/pittige kip! Eet smakelijk.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gizziewizzie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top