1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hete kipfilet

Hete kipfilet

Door: gizziewizzie

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-12-2008

Ingrediënten 4 personen


1 kilo kipfilet, olijfolie, paneermeel en piri piri kruiden. (pittige kipkruiden van de silvo kan ook).



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Je snijd de kipfilet in stukken (1 kipfilet in 3 á 4 stukken), ondertussen doe je in een schaal de piri piri kruiden met twee eetlepels olijfolie, die vermeng je met elkaar. Haal de stukken kipfilet door de kruiden/marinade, strooi voorzichting elke keer iets paneermeel erbij, blijf de kip omscheppen. Doe ook iets olijfolie in de Koekenpan, kipfilet bakken, 4 á 5 min. per kant en dan ben je klaar en kun je heerlijk genieten van een krokante/pittige kip! Eet smakelijk.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gizziewizzie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top